Skyltning gällande avgift för gatuparkering uppsatt

Stockholms stad har påbörjat skyltningen om avgift för gatuparkering i området runt trollkarlen, hittills har tombolavägen fått skyltarna och de kommer inte dröja länge innan hela området kring Trollkarlen är skyltat.

För er som inte lagt märke till skyltarna eller känner till förslaget som antogs av vår kommunfullmäktige kan läsa mer om det på Stockholm stads hemsida.

Styrelsen har än så länge inte sett någon betalautomat i området, det betyder inte att det är gratis att parkera i området utan betalning kan ske via dator, telefonsamtal eller med Betala P appen som finns tillgänglig för IOS och Android telefoner. Vill ni veta mer om appen, hur ni betalar via telefonsamtal eller datorn gör ni det på betala parkering sidan på stadens hemsida. Här finner ni också vilken timtaxa som gäller samt hur ni går tillväga för att nyttja boendetaxan.

Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att ta kontakt med oss i styrelsen.