Nya lägenheten i princip färdig

IMG_7781Ombyggnationen på Tombolavägen 6 är nu nästan helt färdig. Besiktningar har gjorts och det är bara smärre skönhetsdetaljer som behöver åtgärdas innan lägenheten är klar för att säljas. Styrelsen har, i samråd med mäklare, beslutat att lägga ut lägenheten till försäljning under den tidiga hösten. Den senaste tidens debatt kring ränteavdrag och amorteringskrav gör att marknaden är avvaktande, och därför är det onödigt att stressa fram en snabb försäljning. Målet är att kunna sälja till ett pris som både köpare och förening är nöjda med.

IMG_7796  IMG_7785

IMG_7794Som ni ser på bilderna så är lägenheten mycket fräsch och genomtänkt, utan att för den skull vara överarbetad. Vitvarorna är från Electrolux, ett prisvärt val jämfört med deras konkurrenter. Badrummet är, naturligtvis, helkaklat och har både duschkabin och handdukstork.

IMG_7775Exteriörbilden visar hur arkitekten lyckats bra med att få den nya lägenheten att smälta in i omgivningen genom att använda samma stil på dörrar och fönster, även om dimensionerna skiljer sig från övriga lägenheter. Den nya lägenheten kommer även skilja sig från övriga genom att ha egen ingång, en något större balkong och betydligt högre takhöjd.